AMENAJARE LEONIDAS

CHOCOLATE CAFE – UNIRII

Avem plăcerea de a vă prezenta un proiect remarcabil de amenajare interioară destinat spațiului comercial Leonidas Piața Constituției Boutique, situat strategic pe Bulevardul Unirii din centrul Bucureștiului. Cu o suprafață de 63.50 mp și o deschidere spectaculoasă către bulevardul principal, această locație se află în imediata vecinătate a Pieței Constituției.

Conceptul nostru de design a urmărit o transformare integrală a spațiului, îmbunătățind atât estetica, cât și funcționalitatea acestuia. Am ales cu grijă materiale noi și moderne pentru a evidenția eleganța asociată brandului Leonidas. Mobilierul, realizat din MDF vopsit în finisaj mat, aduce un aer contemporan, iar spațiile de depozitare din pal melaminat uni completează aspectul general într-un mod armonios.

În realizarea acestui proiect, am colaborat strâns cu talentata arhitectă Adriana Popa de la Studio AP, combinând creativitatea și experiența noastră pentru a oferi beneficiarului un spațiu comercial distinct și memorabil.

Fotografiile, capturate cu maestrie de Sabin Prodan, sunt protejate de drepturi de autor și redau cu fidelitate estetica și detaliile fine ale amenajării noastre. Ele ilustrează rezultatul final al eforturilor noastre și subliniază atmosfera rafinată pe care am reușit să o creăm.

Suntem mândri să prezentăm această realizare și suntem convinși că spațiul creat va impresiona prin eleganța sa, oferind clienților o experiență plină de rafinament și gust!

Doresti o amenajare asemanatoare ?