TIMELESS ELEGANCE

           Echipa In House Design vă prezintă un nou proiect de design interior finalizat recent: un apartament modern cu 3 camere situat în inima cartierului Cotroceni din București. Acest proiect de design interior în stil clasic contemporan a fost realizat cu scopul de a crea un spațiu elegant, confortabil și funcțional, integrând elemente moderne cu accente premium.

Apartamentul, cu o suprafață de 95 mp, se evidențiază prin cromatica aleasă și utilizarea materialelor premium, cum ar fi lemnul, piatra și ceramica de înaltă calitate. Recompartimentat de la zero, apartamentul a fost gândit pentru a se potrivi cerințelor clientului, creând o zonă de zi și o zonă de noapte separate de un perete central și un hol în formă de „L”, primitor.

           Zona de zi este un spațiu continuu și deschis, care include o bucătărie în formă de „L”, o zonă de dining, o zonă de bar și un living room. Bucătăria deschisă, integrată perfect în designul general al apartamentului, are mobilier alb și electrocasnice moderne, oferind un spațiu curat și funcțional. Detaliile aurii ale mânerelor și corpurilor de iluminat adaugă un touch sofisticat, în timp ce suprafețele din piatră compozit contribuie la continuitatea stilului modern și premium. Candelabrul auriu, amplasat deasupra mesei de dining cu blat de marmură, completează perfect imaginea elegantă a zonei.

           Living room-ul, punctul central al apartamentului, este generos și luminos, având parchet dublustratificat din lemn de esență stejar, care adaugă căldură și textură camerei. Pereții greige și tavanul alb creează un fundal curat și modern. Canapeaua confortabilă într-o nuanță de bej din textil catifea și fotoliul de aceeași textură sunt legate armonios prin accentele aurii similare, adăugând un plus de rafinament și eleganță, esențiale pentru un spațiu de calitate. Lumina naturală inundă livingul prin ferestre mari, acoperite cu perdele ușoare din voal, care permit trecerea luminii și asigură în același timp intimitate. În spatele canapelei, se află un bar ce găzduiește o generoasă vinotecă, ideal pentru a aduna prietenii la petreceri sau seri liniștite cu un pahar de vin. Mobilierul din lemn și detaliile metalice aurii completează un design contemporan, creând o atmosferă de confort și minimalism.

           Zona de noapte include două dormitoare separate și două băi, oferind intimitate și confort. Dormitorul matrimonial impresionează prin eleganță și cromatică, fiind un exemplu de design interior rafinat. Patul modern realizat pe comandă, cu tăblie de catifea gri, și peretele decorativ, realizat manual de către un artist, în tonuri albastre, creează un punct focal distinctiv. Lumina difuză a candelabrului și draperiile blackout contribuie la o atmosferă intimă și relaxantă. Acest dormitor modern este perfect pentru cei care caută un somn liniștit, departe de zgomotul orașului. Dormitorul beneficiază și de un balcon exterior generos, orientat către curtea interioară a imobilului, departe de vuietul bulevardului principal.

           Camera pentru oaspeți este amenajată cu aceeași atenție la detalii și stil ca și restul apartamentului. Un pat confortabil și mobilierul personalizat contribuie la crearea unui spațiu elegant și practic. Detaliile aurii adaugă o notă de rafinament, în timp ce zona de make-up cu oglindă oferă funcționalitate dublă, putând fi utilizată și ca birou. Această cameră multifuncțională este perfectă atât pentru găzduirea oaspeților, cât și pentru momentele de lucru sau concentrare.

            Băile apartamentului sunt o combinație perfectă de lux și funcționalitate. Finisajele din materiale de înaltă calitate, cum ar fi lastrele mari, tapetul textil 3D și obiectele sanitare moderne creează un spațiu relaxant și confortabil.

            Provocările majore ale acestui proiect au inclus realizarea unui spațiu de la zero, care să fie funcțional și să răspundă cerințelor clientului. Datorită atenției la detalii și dedicării echipei noastre, rezultatul final a fost unul excelent, iar clientul a fost extrem de încântat de rezultat. Proiectul a fost realizat pe o perioadă de aproximativ 3 ani, fără continuitate constantă în lucru, dar fiecare detaliu a fost atent planificat și implementat pentru a asigura calitatea și satisfacția clientului.

            Spațiul creat este acum mult mai primitor, iar clienții locuiesc cu drag în noul lor apartament. Acest proiect de design interior din Cotroceni reflectă angajamentul nostru de a crea spații unice, funcționale și estetice. Fiecare detaliu a fost gândit pentru a transforma acest apartament într-un cămin modern și elegant, care să răspundă nevoilor și preferințelor beneficiarilor.

            Descoperiți mai multe despre proiectele noastre de design interior pe site-ul nostru oficial și lăsați-vă inspirați pentru viitoarele dumneavoastră proiecte.

***

Design interior si Urmarire Implementare santier : In House Design, arh. Flavia Buscan;

Produse custom-made: Cristian Staicu, Marmodav Select, EverArt, Seline Design, Ovirro.

Produse ready made: The Home, MobExpert

Iluminat: Eco-iluminat, Klus, Luminarium.

Finisaje și dotări :  Epardoseli, RoxanaID, Diseno, Senso Days , DNS Hermes, San Marco, Silver Decor, Adoors, VonLorch, Neakaisa, Profil Expert , Can&Power, Klarstein , Maxdeco ,

Fotografii : Calin Stan

Doresti o amenajare asemanatoare ?