SPATIU COMERCIAL TIP INSULA

LEONIDAS

Descoperă conceptul nostru inovator de amenajare interioară pentru spațiul comercial tip insulă Leonidas, amplasat în prestigiosul AFI PALACE COTROCENI din București.

Cu o suprafață de 15.00 mp, această insulă atrăgătoare se găsește la parter, pe culoarul principal, în proximitatea food-court-ului.

Proiectul nostru include realizări vizuale captivante, un proiect tehnic detaliat pentru execuția mobilierului și consultanță de specialitate pentru implementarea sa. Mobilierul, confecționat din MDF vopsit cu finisaj mat, oferă o estetică contemporană, iar spațiile de depozitare interioare din PAL melaminat asigură funcționalitatea maximă a insulei. Aceasta dispune de o vitrină frigorifică principală, 5 vitrine frigorifice pentru depozitarea pralinelor, un sistem de iluminat independent și 3 vitrine de expunere a produselor cu iluminare LED.

Colaborarea noastră de succes cu arhitecta Adriana Popa de la Studio AP a contribuit la conturarea conceptului și esteticii unice ale acestui proiect. Implementarea impecabilă a fost realizată de către firma de execuție mobilier Atvandarde.

Explorează această insulă distinctivă Leonidas în AFI PALACE COTROCENI, unde designul avangardist și funcționalitatea se întâlnesc pentru a crea o experiență de neuitat în universul ciocolatei belgiene de calitate. Fiecare detaliu a fost gândit cu grijă pentru a sublinia atât estetica cât și performanța acestui spațiu comercial de excepție.

Doresti o amenajare asemanatoare ?