PROVENCE SERENE NEST
Bun venit în lumea rafinată și reconfortantă a “Provence Serene Nest,” proiectul nostru de design interior dedicat unei familii tinere cu două fete. Îmbinând armonios farmecul rustic Provence cu un aer contemporan, fiecare colțișor al acestui cămin este o poveste de eleganță și bucurie.

Cu o paletă de culori pastelate, de la verde seren la tonuri calde de somon, acest spațiu reflectă o atmosferă lină și relaxată. Materialele naturale se împletesc cu detalii florale delicate, creând un echilibru perfect între autenticitate și rafinament.

Fiecare dormitor aduce personalitate și căldură în proiect. Ambianța Provence se regăsește în accentele vintage și detaliile jucăușe, creând un spațiu în care fiecare vis devine realitate.

“Provence Serene Nest” este nu doar o locuință, ci este un cămin care își spune propria poveste. De la accentele vintage la detalii jucăușe, acest proiect transpune în realitate un design interior care celebrează bucuria de a trăi și unicitatea unei familii pline de culoare. Descoperă un design interior care îmbrățișează stilul Provence cu un farmec aparte, transpunând o poveste familială unică. Lasă-te inspirat de atmosfera caldă și reconfortantă a acestui cămin, unde eleganța Provence se întâlnește cu joaca și bucuria de a trăi. Călătorește prin universul nostru, unde stilul Provence devine o experiență personalizată.

 

Design interior : In House Design , arh. Flavia Buscan , George Bursuc

Constructii : Marian Patru Renovations

Finisaje si materiale : ePardoseli, Diseno, NovAmbient , PPG – Vopseaua Oskar, Profil Expert

Dotari : Neakaisa , VonLorch Design,

 

Doresti o amenajare asemanatoare ?