AMENAJARE SPATIU DE BIROURI

GRANVIA PARK

Suntem încântați să vă prezentăm rezultatul colaborării noastre cu compania de construcții  Hidro Top Construct , în crearea unui birou deosebit în complexul GranVia Park din București. Cu o suprafață generoasă de 250 mp, acest spațiu reprezintă o reușită în termeni de funcționalitate, estetică și confort.

            Echipa noastră a fost responsabilă de implementarea acestui proiect în parteneriat cu Hidro Top Construct, cu care am colaborat strâns pentru a asigura rezultate deosebite. Într-un timp record de 5 luni, am transformat această suprafață într-un birou modern și inspirațional, adaptat nevoilor și valorilor companiei.

Conceptul de design a pus accent pe crearea unui mediu de lucru eficient și plăcut. Am proiectat spațiul astfel încât să ofere un flux optim al activităților și să stimuleze colaborarea și interacțiunea între angajați, cu ajutorul spatiilor open space. Prin utilizarea culorii accent terracota în mod strategic, am reușit să adăugăm o notă vibrantă și contemporană biroului, fără a compromite aspectul profesional și elegant al spațiului si care poate stimula creativitatea și productivitatea angajaților.

Fiecare zonă funcțională a fost amenajată cu atenție la detalii, iar detaliile decorative subtile au adăugat un aer distinct și personalizat. Am integrat soluții de iluminat bine plasate pentru a crea o atmosferă plăcută și productivă. De asemenea, am luat în considerare aspectele tehnice și de infrastructură, implementând soluții avansate de iluminat, climatizare și conectivitate.

 

Biroul este organizat pe trei niveluri, fiind compartimentat în funcție de cerințele și necesitățile companiei. Acesta include birouri individuale, zone open space, două chicinete, cinci băi, spații comune și zone de depozitare. Pentru a conferi un aspect de lux și eleganță, am optat pentru finisaje premium, utilizând materiale prețioase precum piatra naturală, onixul și furnirul natural. Aceste elemente adaugă o notă distinctivă și valoroasă întregului design al biroului, evidențiind calitatea și atenția la detalii.

Piatra naturală a fost utilizată în mod inspirat pentru a aduce un aspect sofisticat și durabil în fiecare baie. Finisajele premium și obiectele sanitare de calitate superioară completează amenajarea, oferind o experiență plăcută și luxuriantă pentru utilizatori.

Conceptul nostru de design a fost centrat pe crearea unui spațiu funcțional, estetic și inspirațional. Ne-am dorit să realizăm un birou care să reflecte valorile și identitatea companiei, profesionalismul și stilul nostru distinct.

Mulțumim partenerilor noștri pentru sprijinul și expertiza lor, care au contribuit în mod semnificativ la succesul amenajării biroului GranVia Park.

Design interior si Urmarire Implementare santier : In House Design, arh. Flavia Buscan

Constructii si Instalatii: Hidro Top Construct

Produse custom-made : Carmen Art Mob, Kubic Vision

Produse ready made: The Home, Norda Shop, Smart interior Design, Green Moss ,

Textile : Perdele Design ( Lux Design K&A) , Stillise Interiors.

Iluminat: Eco-iluminat, Klus, TSB Electro Distribution, Luminarium.

Finisaje și dotări : Theda Mar, Maer, Piatra Online, TGG-Usi din lemn masiv, TonBeton, Windoor Land, PPG România – Vopseaua Oskar, Steliana Design – Giorgio Graesan , Silver Decor, Tarkett, Black Sea Suppliers, Nazurro Aqua, Fototapet3D, Novambient.

Fotografii : Calin Stan

 

 

Doresti o amenajare asemanatoare ?