AMENAJARE SPATIU COMERCIAL

TIP LCC LEONIDAS – DOROBANTI

Cu bucurie împărtășim rezultatul colaborării noastre de excepție cu biroul de arhitectura si design interior  Studio AP , în proiectul de amenajare pentru Ciocolateria Leonidas din Dorobanți.

Prin eforturi comune, am transformat acest spațiu într-o oază de eleganță și rafinament, unde designul contemporan se îmbină perfect cu atmosfera primitoare.

De la alegerea meticuloasă a materialelor premium la aranjarea strategică a elementelor de mobilier și iluminat, fiecare detaliu a fost conceput pentru a sublinia calitatea excepțională a produselor Leonidas. Astfel, oferim nu doar un loc de întâlnire pentru iubitorii de ciocolată belgiană, ci și o experiență autentică și memorabilă.

Vă invităm să descoperiți rafinamentul în fiecare colț al acestei ciocolătării unice, unde pasiunea pentru gust și estetică se împletesc sub semnătura noastră și a Studio AP.

Fiecare vizită devine o călătorie în lumea gusturilor fine și a designului sofisticat. Încântați-vă simțurile într-un spațiu dedicat exclusiv iubitorilor de ciocolată, unde arhitectura și ambianța se unesc armonios pentru a crea o experiență de neegalat.

Ciocolătăria Leonidas Dorobanți – un loc în care frumosul și deliciosul se întâlnesc într-un dans al senzorialității. Un proiect frumos și de asemenea provocant pentru echipă, care s-a implementat într-un timp record.

Suprafață utilă : 136 mp.

Colaboratori :  Trodonic • R-MobEPardoseliRoxana IDDemco LightingGeneral GlassDrag de LemnARNstore 

Fotografii : Sebastian STAN

Doresti o amenajare asemanatoare ?