VERANDA PENTHOUSE

RAMNICU VALCEA

                            Proiectul a fost conceput la cererea beneficiarului, care și-a dorit o locuință de vacanță, vizitată ocazional, în orașul sau natal, complexul rezidential Veranda Residence.

                            Amenajarea în stil contemporan minimalist, cu finisaje premium se întinde pe o suprafață utilă de aproximativ 116 mp la interior și 92.00 mp la exterior.

                            Intervenția noastră asupra spațiului a fost din faza de construcție a imobilului, începând de la partea de compartimentare, unde ne-am concentrat pe  separarea clară a zonei de zi față de cea de noapte. Împreună cu beneficiarul, am întocmit brieful de proiectare luând în calcul toată partea de instalații de la 0 și gândind întreg layout-ul ca un spațiu de vacanță, pentru relaxare și petreceri.

                            Zona de zi este compusă dintr-un hol generos de intrare cu spații de depozitare tip garderobă și consola cu oglindă pe tot peretele, o zona de bucătărie deschisă către living, integrand o insula de bar cu scaune la semi-înălțime,  o zona de living cu mobilier custom pentru integrarea unui șemineu si unui demifotoliu.

                            Fațada vitrată de tip cortină, cu ferestre de sus până jos din zona living-ului, oferta o vedere aparte către văile maiestoase ale răului aristocrat Olănești, afluent al râului Olt.

                            Zona de noapte are în vedere 2 dormitoare spațioase, un dormitor matrimonial cu baie proprie și un dormitor de oaspeți cu un generos dressing pentru haine. Baia master este dotată cu echipări sanitare de tip freestanding . Adiacent dormitoarelor, cuplat în oglindă cu baia matrimonială se conturează baia de serviciu, cu zona de toaletă și dus walk-în.

                            Terasa Penthouse-ului, orientată pe două laturi ale spațiului impresionează prin suprafață și înglobarea mai multor funcțiuni in acelasi loc. Pe latura aferentă living-ului beneficiarul și-a dorit o zonă de barbeque cu zona de luat masa iar pe zona de dormitorare, am amenajat o zona de fitness și lounge cu șezlonguri pentru zilele călduroase. 

Doresti o amenajare asemanatoare ?