VERANDA PENTHOUSE

RÂMNICU VÂLCEA

Proiectul a fost conceput la cererea beneficiarului, care și-a dorit o locuință de vacanță, vizitată ocazional, în orașul sau natal, complexul rezidential Veranda Residence.

Amenajarea în stil contemporan minimalist, cu finisaje premium se întinde pe o suprafață utilă de aproximativ 116 mp la interior și 92.00 mp la exterior. Această reședință îmbină armonios eleganța contemporană cu confortul și atenția la detalii, oferindu-vă o experiență excepțională.

Intervenția noastră asupra spațiului a fost din faza de construcție a imobilului, începând de la partea de compartimentare, unde ne-am concentrat pe  separarea clară a zonei de zi față de cea de noapte.

Împreună cu beneficiarul, am întocmit brieful de proiectare luând în calcul toată partea de instalații de la 0 și gândind întreg layout-ul ca un spațiu de vacanță, pentru relaxare și petreceri.

Zona de zi este compusă dintr-un hol generos de intrare cu spații de depozitare tip garderobă și consola cu oglindă pe tot peretele, o zona de bucătărie deschisă către living, integrand o insula de bar cu scaune la semi-înălțime,  o zona de living cu mobilier custom pentru integrarea unui șemineu si unui demifotoliu. Zona de zi este cu siguranță inima acestei locuințe impresionante. Prin designul său inteligent și open space, zona de zi devine un sanctuar al relaxării și al socializării. Plină de lumină naturală datorită ferestrelor generoase, această zonă se deschide către un peisaj urban pitoresc. Mobilierul confortabil și elegant, în tonuri calde, vă invită să vă relaxați și să petreceți momente deosebite cu familia și prietenii. Cu atenție la detalii, fiecare element este ales cu grijă pentru a completa atmosfera primitoare și modernă.

Bucătăria open space este un adevărat colț al pasionaților de gastronomie. Electrocasnicele moderne și elegant integrate se îmbină armonios cu finisajele rafinate și blaturile generoase. Bucătăria open space facilitează conversațiile și interacțiunea cu cei dragi în timp ce pregătiți mâncăruri delicioase. Fie că vă bucurați de o cină intimă sau găzduiți petreceri, această bucatarie este gândită să satisfacă cele mai exigente nevoi culinare.

Cromatica în tonuri calde răspândește căldură și confort în întreaga locuință. Nuanțele calde, precum auriul, bejul și crem-ul, se regăsesc atent amplasate pe pereți, tapiserii și detalii de design. Aceste tonuri calde creează o atmosferă primitoare și relaxantă, în care vă puteți bucura de momente de liniște și confort în fiecare colț al locuinței.

Atenția la detalii este o caracteristică definitorie a acestui penthouse. Fiecare element de design, de la finisaje și texturi până la iluminat și mobilier, este selectat cu mare grijă pentru a crea un ansamblu armonios și sofisticat. Fiecare detaliu contorizează povestea acestui spațiu, adăugând personalitate și eleganță în fiecare colț al locuinței.

Fațada vitrată de tip cortină, cu ferestre de sus până jos din zona living-ului, oferta o vedere aparte către văile maiestoase ale răului aristocrat Olănești, afluent al râului Olt.

Zona de noapte are în vedere 2 dormitoare spațioase, un dormitor matrimonial cu baie proprie și un dormitor de oaspeți cu un generos dressing pentru haine. Baia master este dotată cu echipări sanitare de tip freestanding . Adiacent dormitoarelor, cuplat în oglindă cu baia matrimonială se conturează baia de serviciu, cu zona de toaletă și dus walk-în.

Terasa Penthouse-ului, orientată pe două laturi ale spațiului impresionează prin suprafață și înglobarea mai multor funcțiuni in acelasi loc. Pe latura aferentă living-ului beneficiarul și-a dorit o zonă de barbeque cu zona de luat masa iar pe zona de dormitorare, am amenajat o zona de fitness și lounge cu șezlonguri pentru zilele călduroase.

Acest penthouse din Râmnicu Vâlcea este o oază de eleganță, confort și rafinament. Zona de zi generoasă, bucatăria open space și cromatica în tonuri calde se îmbină perfect cu atenția la detalii, creând un loc perfect pentru a vă bucura de viață și a crea amintiri de neuitat

Doresti o amenajare asemanatoare ?